Barbie Fly Away Maxi Skirt Mavi
Barbie Fly Away Maxi Skirt Mavi
Barbie Fly Away Maxi Skirt Mavi
Barbie Fly Away Maxi Skirt Mavi

Barbie Fly Away Maxi Skirt Mavi (24S5179)

Fiyat : ₺3.200,00(KDV Dahil)

ÜRÜNLERİMİZ HASSAS KUMAŞ İÇERİĞİNE SAHİPTİR YALNIZCA KURU TEMİZLEME ÖNERİLİR.

14:00'A KADAR VERİLEN SİPARİŞLERİNİZ AYNI GÜN HIZLI TESLİMAT İLE KARGOYA VERİLMEKTEDİR.

:

 

Barbie Fly Away Maxi Etek: Özgürlüğün ve Dinamizmin Yansıması

2024 Yaz Koleksiyonundan olan Barbie Fly Away Maxi Etek, mavi renk seçeneğiyle enerji dolu bir görünüm sunuyor. Etek, uzun ve akışkan yapısıyla yazın özgürlüğünü ve dinamizmini yansıtıyor.

Mavi Fly Away Maxi Etek, kullanıcıya hareket özgürlüğü sağlarken, mavinin ferahlatıcı tonlarıyla yaz günlerinde mükemmel bir seçenek olabilir. Etek, beyaz veya mavi tonlarda hafif bir üst ile kombinlendiğinde günlük kullanımda da rahatlıkla tercih edilebilir.

Mavi renk seçeneği, 2024 yaz sezonunun enerji dolu ve canlı renk trendlerinden biridir. Barbie'nin modern ve dinamik tarzını yansıtan bu etek, kullanıcıya özgürlük ve rahatlık sunar. Yaz mevsiminin enerjisini ve özgürlüğünü yansıtan bu eteği, spor aksesuarlar veya rahat ayakkabılar ile tamamlayarak günlük stilinizi öne çıkarabilirsiniz.

Mavi Fly Away Maxi Etek'i beyaz veya lacivert tonlarında hafif bir üst ile kombinleyerek günlük şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Aksesuar olarak deri bilezikler veya büyük güneş gözlükleri ekleyerek modern bir hava katabilirsiniz. Ayakkabı olarak spor ayakkabılar veya platform sandaletler seçerek, dinamik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu kat kat maxi etek, şıklık ve feminenliği bir araya getirerek gardırobunuzun vazgeçilmez parçası olmaya ve her ortamda dikkatleri üzerinize çekmeye aday. 

 

Ürün Ölçüleri;

XS: Bel 66cm Boy 93cm 

S: Bel 70cm  Boy 93cm 

M: Bel 74cm  Boy 93cm 

L: Bel 78cm  Boy 93cm

Manken Ölçüleri:

Boy: 1.78 cm , Göğüs: 86 cm , Bel: 60 cm , Kalça: 90 cm.

Mankenin Üzerindeki Beden:

S/36

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR