Nok Cupra Serisi Flower Crop Shirt Pembe
Nok Cupra Serisi Flower Crop Shirt Pembe
Nok Cupra Serisi Flower Crop Shirt Pembe
Nok Cupra Serisi Flower Crop Shirt Pembe

Nok Cupra Serisi Flower Crop Shirt Pembe (24S5177)

Fiyat : ₺1.850,00(KDV Dahil)

ÜRÜNLERİMİZ HASSAS KUMAŞ İÇERİĞİNE SAHİPTİR YALNIZCA KURU TEMİZLEME ÖNERİLİR.

14:00'A KADAR VERİLEN SİPARİŞLERİNİZ AYNI GÜN HIZLI TESLİMAT İLE KARGOYA VERİLMEKTEDİR.

:

 

Nok Cupra Serisi Flower Crop Gömlek, 2024 yaz sezonunun öne çıkan trendlerine ait bir parça olarak gardırobunuzda yerini alıyor. Pembe rengin zarif tonlarıyla dikkat çeken bu gömlek, uzun kollu tasarımı ve crop kesimiyle modern ve şık bir görünüm sunuyor. Göğsünün ortasında yer alan gül detayı ise bu parçaya romantik bir dokunuş katıyor. Sıcak yaz günlerinde bile konforlu bir kullanım sunan uzun kollu tasarımı ve crop kesimi ile modern bir tarz sağlar. Gül detayı, bu gömleğe zarif ve romantik bir hava katarken, pembe rengi yaz aylarının enerjisini ve tazeliğini yansıtır.

Bu gömleği yüksek bel beyaz şort veya jean etek ile kombinleyerek günlük şık bir görünüm elde edebilirsiniz. İnce bantlı sandaletler ve zarif aksesuarlar ile kombininizi tamamlayın. Akşam davetlerinde ise, siyah yüksek bel pantolon ve topuklu ayakkabılarla kombinleyerek şık bir akşam yemeği için mükemmel bir tercih yapabilirsiniz. Gül detayını vurgulamak için minimalist takılar tercih edin. Plajda da şıklığınızı koruyabilirsiniz; gömleği hafif kumaşlı, geniş paçalı pantolonlarla ve hasır şapka ile kombinleyerek rahat ve şık görünebilirsiniz. 

Bu zarif ve modern crop gömleklerle yaz sezonunda hem günlük hayatta hem de özel davetlerde tarzınızı en iyi şekilde yansıtın. Nok Cupra Serisi Flower Crop Gömlek ile her anınızda şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşayın.

 

Ürün Ölçüleri;

XS: Göğüs 96cm Bel 92cm Boy 36cm 

S: Göğüs 100cm Bel 96cm  Boy 37cm 

M: Göğüs 104cm Bel 100cm  Boy 38cm 

L: Göğüs108cm Bel 104cm  Boy 39cm

 

Manken Ölçüleri:

Boy: 1.78 cm , Göğüs: 86 cm , Bel: 60 cm , Kalça: 90 cm.

Mankenin Üzerindeki Beden:

S/36

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR