Nok Cupra Serisi Flower Crop Shirt Siyah
Nok Cupra Serisi Flower Crop Shirt Siyah
Nok Cupra Serisi Flower Crop Shirt Siyah
Nok Cupra Serisi Flower Crop Shirt Siyah

Nok Cupra Serisi Flower Crop Shirt Siyah (24S5177)

Fiyat : ₺1.850,00(KDV Dahil)

ÜRÜNLERİMİZ HASSAS KUMAŞ İÇERİĞİNE SAHİPTİR YALNIZCA KURU TEMİZLEME ÖNERİLİR.

14:00'A KADAR VERİLEN SİPARİŞLERİNİZ AYNI GÜN HIZLI TESLİMAT İLE KARGOYA VERİLMEKTEDİR.

:

Nok Cupra Serisi Flower Crop Gömlek, siyah rengin asaletini ve zarafetini yansıtarak 2024 yaz sezonunun favori parçalarından biri oluyor. Uzun kollu ve crop kesimi ile modern bir tarz sunan bu gömlek, göğsünün ortasındaki gül detayıyla sofistike bir görünüm kazandırıyor. Serin yaz akşamları için ideal olan uzun kollu tasarımı ve şık ve modern bir stil sunan crop kesimi, her mevsime ve her ortama uyum sağlayan klasik siyah rengiyle dikkat çekiyor. Ortasında bulunan gül detayı, gömleğe sofistike ve zarif bir dokunuş katarak, her ortama uyum sağlayan klasik ve şık bir hava katıyor.

Günlük şıklığı yakalamak için, siyah Bu crop gömlği yüksek bel denim şort veya beyaz pantolon ile kombinleyebilirsiniz. Spor ayakkabılar ve minimal takılarla kombininizi tamamlayın. Akşam davetlerinde ise bu gömleği, siyah yüksek bel kalem etek ve topuklu sandaletler ile kombinleyerek sofistike bir akşam görünümü elde edebilirsiniz. Gümüş takılar ve zarif bir clutch ile şıklığınızı artırın. İş yerinde de rahatlıkla kullanabileceğiniz bu gömlek, şık bir blazer ceket ve yüksek bel kumaş pantolon ile mükemmel bir uyum sağlar. Topuklu ayakkabılar ve zarif bir saat ile kombininizi tamamlayın. 

Bu zarif ve modern crop gömleklerle yaz sezonunda hem günlük hayatta hem de özel davetlerde tarzınızı en iyi şekilde yansıtın. Nok Cupra Serisi Flower Crop Gömlek ile her anınızda şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşayın.


Manken Ölçüleri:

Boy: 1.78 cm , Göğüs: 86 cm , Bel: 60 cm , Kalça: 90 cm.

Mankenin Üzerindeki Beden:

S/36

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR