Nok Star Cupra Bel Lastikli Pantoon Mavi
Nok Star Cupra Bel Lastikli Pantoon Mavi
Nok Star Cupra Bel Lastikli Pantoon Mavi
Nok Star Cupra Bel Lastikli Pantoon Mavi

Nok Star Cupra Bel Lastikli Pantoon Mavi (24S5185)

Fiyat : ₺1.750,00(KDV Dahil)

ÜRÜNLERİMİZ HASSAS KUMAŞ İÇERİĞİNE SAHİPTİR YALNIZCA KURU TEMİZLEME ÖNERİLİR.

14:00'A KADAR VERİLEN SİPARİŞLERİNİZ AYNI GÜN HIZLI TESLİMAT İLE KARGOYA 

:

 

Nok Star Cupra Bel Lastikli Pantolon: Rahatlığı Şıklıkla Buluşturun

Nok Star Cupra Bel Lastikli Pantolon, şıklığı ve konforu bir araya getiren bir parça. Yüksek kaliteli cupra kumaşı ve dikine çizgileri ile hem günlük kullanım hem de özel günler için ideal bir seçenek sunuyor. Mavi ve pembe renk seçenekleriyle her tarza uyum sağlayan pantolon, gardırobunuzun vazgeçilmezi olmaya aday.

Pantolonun cupra kumaşı, hafif ve esnek yapısıyla her mevsimde rahatlıkla giyilebilirken, dikine çizgiler ise pantolonu daha uzun ve şık gösteren bir etki yaratıyor. Bel kısmında bulunan elastik detayı ise kullanım kolaylığı ve rahatlık sağlıyor.

Günlük kullanım için beyaz veya mavi tonlarında bir basic tişört ile kombinleyerek rahat ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Üzerine hafif bir kot ceket ekleyerek casual bir tarz oluşturabilirsiniz. İş için ise beyaz bir gömlek veya bluz ile kombinleyerek şık bir ofis stili oluşturabilirsiniz. Ayakkabı olarak beyaz spor ayakkabılar veya topuklu ayakkabılar tercih edebilirsiniz.

Nok Star Cupra Bel Lastikli Pantolon, şıklığı ve rahatlığı bir araya getiren modern kadınların gardırobunda vazgeçilmez bir parça olmaya aday. Mavi ve pembe renk seçenekleriyle her türlü kombinde şıklık ve konfor sunuyor.

 

Ürün Ölçüleri;

XS: Bel 64cm Boy 83cm 

S: Bel 68cm  Boy 83cm 

M: Bel 72cm  Boy 83cm 

L: Bel 76cm  Boy 83cm 

 

Manken Ölçüleri:

Boy: 1.78 cm , Göğüs: 86 cm , Bel: 60 cm , Kalça: 90 cm.

Mankenin Üzerindeki Beden:

XS/34

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR