Nok Star Cupra Mini Şort Mavi
Nok Star Cupra Mini Şort Mavi
Nok Star Cupra Mini Şort Mavi
Nok Star Cupra Mini Şort Mavi

Nok Star Cupra Mini Şort Mavi (24S5184)

Fiyat : ₺1.400,00(KDV Dahil)

 

ÜRÜNLERİMİZ HASSAS KUMAŞ İÇERİĞİNE SAHİPTİR YALNIZCA KURU TEMİZLEME ÖNERİLİR.

14:00'A KADAR VERİLEN SİPARİŞLERİNİZ AYNI GÜN HIZLI TESLİMAT İLE KARGOYA VERİLMEKTEDİR.

 

:

 

Nok Star Cupra Mini Şort: Yazın Vazgeçilmez Stili

Nok Star Cupra Mini Şort, yaz aylarının enerjisini ve şıklığını yansıtan bir parça. Yüksek kaliteli cupra kumaşı ve dikine çizgileri ile hem konforu hem de stilinizi ön plana çıkarıyor. Mavi ve pembe renk seçenekleriyle her tarza uyum sağlayan şort, gardırobunuzun vazgeçilmezi olmaya aday.

Cupra kumaşının hafif ve esnek yapısı, şortun yaz aylarında serin ve rahat olmasını sağlarken, dikine çizgiler ceketi daha uzun ve şık gösteren bir etki yaratıyor. Esnek elastik bel detayı ise şortun rahat bir şekilde oturmasını sağlıyor.

Günlük kullanım için beyaz salaş bir tişört ve beyaz spor ayakkabılar ile kombinleyerek rahat bir günlük stil oluşturabilirsiniz. Üzerine mavi tonlarında bir şapkayı ekleyerek yaz havasını tamamlayabilirsiniz. Plaj günleri için ise bikini üstü veya renkli bir mayo ile kombinleyerek plajda şık ve rahat edebilirsiniz. Üzerine hafif bir şifon gömlek veya kaftan ekleyerek plaj şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Nok Star Cupra Mini Şort, yazın enerjisini ve rahatlığını yaşamak isteyen kadınların gardırobunda olmazsa olmaz bir parça. Mavi ve pembe renk seçenekleriyle her türlü kombinde şıklık ve konfor sunuyor.

 

Ürün Ölçüleri;

XS: Bel 56cm  

S:Bel 60cm  

M: Bel 64cm  

L: Bel 68cm  

 

Manken Ölçüleri:

Boy: 1.78 cm , Göğüs: 86 cm , Bel: 60 cm , Kalça: 90 cm.

Mankenin Üzerindeki Beden:

S/36

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR