Nok Star Cupra Mini Şort Pembe
Nok Star Cupra Mini Şort Pembe
Nok Star Cupra Mini Şort Pembe
Nok Star Cupra Mini Şort Pembe

Nok Star Cupra Mini Şort Pembe (24S5184)

Fiyat : ₺1.400,00(KDV Dahil)

 

ÜRÜNLERİMİZ HASSAS KUMAŞ İÇERİĞİNE SAHİPTİR YALNIZCA KURU TEMİZLEME ÖNERİLİR.

14:00'A KADAR VERİLEN SİPARİŞLERİNİZ AYNI GÜN HIZLI TESLİMAT İLE KARGOYA VERİLMEKTEDİR.

:

 

Nok Star Cupra Mini Şort: Yazın Vazgeçilmez Stili

Nok Star Cupra Mini Şort, yaz aylarının enerjisini ve şıklığını yansıtan bir parça. Yüksek kaliteli cupra kumaşı ve dikine çizgileri ile hem konforu hem de stilinizi ön plana çıkarıyor. Mavi ve pembe renk seçenekleriyle her tarza uyum sağlayan şort, gardırobunuzun vazgeçilmezi olmaya aday.

Cupra kumaşının hafif ve esnek yapısı, şortun yaz aylarında serin ve rahat olmasını sağlarken, dikine çizgiler ceketi daha uzun ve şık gösteren bir etki yaratıyor. Esnek elastik bel detayı ise şortun rahat bir şekilde oturmasını sağlıyor.

Feminen bir stil yaratmak için beyaz veya pembe tonlarında bir bluz veya gömlek ile kombinleyerek feminen bir görünüm oluşturabilirsiniz. Pembe tonlarında bir şapka veya aksesuar ile kombini tamamlayabilirsiniz. Yaz akşamları için ise beyaz bir tişört veya ince bir bluz ile kombinleyerek yaz akşamlarında şık ve rahat bir görünüm elde edebilirsiniz. Pembe tonlarında bir hafif şal veya eşarp ekleyerek stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Nok Star Cupra Mini Şort, yazın enerjisini ve rahatlığını yaşamak isteyen kadınların gardırobunda olmazsa olmaz bir parça. Mavi ve pembe renk seçenekleriyle her türlü kombinde şıklık ve konfor sunuyor.

 

Ürün Ölçüleri;

XS: Bel 56cm  

S:Bel 60cm  

M: Bel 64cm  

L: Bel 68cm  

Manken Ölçüleri:

Boy: 1.78 cm , Göğüs: 86 cm , Bel: 60 cm , Kalça: 90 cm.

Mankenin Üzerindeki Beden:

S/36

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR